Podlahové dlaždice SimpleJack Dagoba: Víceúčelové, odolné a stylové

Podlahová dlažba SimpleJack Dagoba je přesně to, co potřebujete pro svůj prostor, ať už vybavujete garáž, dílnu, showroom nebo terasu, naše dlaždice jsou moderní a extrémně odolné řešení. Tyto modulární zátěžové dlaždice jsou vyrobeny z polypropylenu (PP), skvěle proto odolávají vodě, chemikáliím i UV záření. Díky svému unikátnímu designu a jednoduché montáži se dlaždice SimpleJack Dagoba staly hitem mezi našimi zákazníky. Stačí zacvaknout a máte hotovo – váš prostor bude vypadat skvěle!

Co je vlastně SimpleJack Dagoba?

SimpleJack Dagoba je plastová podlahová dlaždice navržená tak, aby vám usnadnila život. Je perforovaná, takže voda a nečistoty snadno odtečou pryč. Díky kvalitnímu zámkovému systému Procarosa jsou dlaždice pevně spojené a stabilní. Instalace je opravdu hračka – dlaždice jednoduše zacvaknete do sebe a máte hotovo. Pro nejjednodušší montáž stačí gumová palička.

Klíčové vlastnosti produktu
  • Rychlá a snadná montáž a demontáž
  • Vysoké maximální zatížení
  • Odolnost proti vodě a chemikáliím
  • Protiskluzový povrch i když je podlaha mokrá
  • UV stabilita a odolnost proti teplotním výkyvům
  • Široká nabídka barevných kombinací
  • Snadná údržba a čištění

Kam se podlahovou dlaždice SimpleJack Dagoba hodí?

Podlaha SimpleJack Dagoba se hodí téměř kamkoli. Díky své odolnosti a praktickým vlastnostem je skvělou volbou pro garáže, dílny, showroomy, terasy a balkony. A nejen to – je perfektní i pro detailingová, car wrap studia a mokré provozy, jako jsou automyčky, bazény, parní sauny nebo prádelny.

Garáže a dílny

Pro garáže a dílny je SimpleJack Dagoba ideální volbou díky své odolnosti proti chemikáliím, protiskluzovému povrchu a snadné údržbě. Díky perforovanému designu se nečistoty a voda snadno odvádějí pod podlahou, což udržuje povrch čistý a suchý. Nečistoty, které do dlažby mohou zapadnout snadno vysajete vysavačem. Ty větší do dlažby nezapadnou a snadno se vymetou smetákem.

Garážová plastová dlažba SimpleJack Dagoba
Showroomy a prodejny

Pro showroomy a prodejny nabízí SimpleJack Dagoba vizuálně atraktivní řešení. Díky možnosti barevných kombinací a 3D designu můžete vytvořit jedinečný vzhled, který upoutá pozornost zákazníků a zvýrazní vaše produkty.

Terasy, balkony a mokré provozy

SimpleJack Dagoba je také ideální volbou pro venkovní prostory, jako jsou terasy a balkony. Dlaždice jsou odolné vůči UV záření a teplotním výkyvům, což zajišťuje jejich dlouhou životnost i při venkovním použití. Díky perforovanému designu se voda snadno odvádí a povrch zůstává suchý a bezpečný. Mokré provozy, jako jsou automyčky, bazény, sauny nebo prádelny, také těží z perforovaného povrchu, který umožňuje snadné vysychání a minimalizuje riziko uklouznutí.

Garážová plastová dlažba SimpleJack Dagoba

Design a estetika, která vyzdvihne váš prostor

Podlahová dlažba SimpleJack Dagoba nabízí nejen praktické vlastnosti, ale také vizuální atraktivitu.

Možnosti barevných kombinací

Dlaždice jsou dostupné v různých barvách, což umožňuje vytvářet libovolné barevné kombinace. Můžete vytvořit šachovnicový vzor, barevné ohraničení pracovního prostoru nebo jiné designové prvky podle vašich představ.

Vizuální atraktivita 3D designu

Perforovaný design dlaždic se zaoblenou 3D strukturou tvoří krásné obrazce, které jsou oblíbené zejména v detailingových dílnách a showroomech. Tento design dodává prostoru jedinečný a moderní vzhled.

Údržba a čištění

Podlahová dlažba SimpleJack Dagoba je velmi snadná na údržbu a čištění. Dlaždice jednoduše zametete nebo vyčistíte mokrým mopem. Drobné nečistoty propadnou mřížkou a snadno je odstraníte průmyslovým vysavačem. Pokud je potřeba, dlaždice lze snadno demontovat a znovu sestavit.

Technické specifikace podlahové dlaždice SimpleJack Dagoba

  • Rozměry: 40 x 40 cm
  • Tloušťka: 1,8 cm
  • Počet dlaždic na 1 m²: 6,25
  • Maximální zatížení: 8 - 10 tun
  • Odolnost vůči teplotám: -30°C až +70°C
  • Materiál: Polypropylen (PP)
  • Hmotnost jedné dlaždice: 0,45 kg

Srovnání s konkurenčními produkty

Podlahová dlažba SimpleJack Dagoba má oproti konkurenčním produktům několik zásadních výhod:

  • Kvalitní materiál: Na rozdíl od jiných výrobců, kteří používají recyklovaný polypropylen, využívá SimpleJack Dagoba vysoce kvalitní PP. To zajišťuje delší životnost a odolnost proti praskání..
  • Stabilní zámkový systém: Náš systém zámků Procarosa zaručuje pevné spojení dlaždic, které vydrží i opakovanou montáž a demontáž. Už se nemusíte bát, že se zámky opotřebují nebo vylámou.
  • Estetický vzhled: Dlaždice SimpleJack Dagoba jsou navrženy tak, aby neměly viditelné body po vstřikování. To přispívá k jejich čistému a modernímu vzhledu, díky kterému bude váš prostor vypadat skvěle..

Ekologické aspekty

Podlahová dlaždice SimpleJack Dagoba je navržena s ohledem na ekologii:

  • Recyklovatelnost: Dlaždice jsou 100% recyklovatelné, což minimalizuje jejich ekologický dopad.
  • Dlouhá životnost: Díky vysoce odolným materiálům mají naše dlaždice dlouhou životnost, takže je nemusíte často měnit. Tím snižujeme množství odpadu a přispíváme k udržitelnosti.